pág. 5
Joan Ferrerós, Puri Abarca, Joan Sala, Dani Vivern, Xavi Xargay i Oliva, Joan Domènech Moner, Sandra Adam, Eusebi Puigdemunt, Silvia Comasòlivas
pág. 6
pág. 11
pág. 12
pág. 22
pág. 30
pág. 38
pág. 40
pág. 41
pág. 42
pág. 44
pág. 44
Vinyerons: menar vinyes i fer vi- Evolució i revolució del vi
Josep M. Dacosta (coordinador)
pág. 46
pág. 48
Els Vinyerons: menar vinyes i fer vi -Els reptes de la vinya: noves plagues i canvi global
Antoni Roig Castella
pág. 50
Vinyerons: menar vinyes i fer vi- Entrevista a Xavier Albertí, president del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Empordà
Josep Maria Dacosta
pág. 52
pág. 54
Vinyerons: menar vinyes i fer vi- Docència: aprendre a menar vinyes i a elaborar vi
Jesús Francés Ortega
pág. 56
Vinyerons: menar vinyes i fer vi- Biblioteques amb DO i altres maridatges culturals
Carme Fenoll Clarabuch
pág. 58
Vinyerons: menar vinyes i fer vi- Passat, present i futur del vi empordanès
Laura Masramon i Grau
pág. 60
Vinyerons: menar vinyes i fe vi -Eduard, Puig Vayreda, el senyor del vi
Joan Manuel Soldevilla
pág. 62
Vinyerons: menar vinyes i fer vi- De la visita al celler a l'enoturisme
Lluís Tolosa
pág. 64
Vinyerons: menar vinyes i fer vi- L'Empordà i els seu vins, interpretant el paisatge
Joan Benejam
pág. 66
Vinyerons: menar vinyes i fer vi- El vi fa sang, això no s'ha d'oblidar mai
Xavier Febrés
pág. 68
pág. 70
pág. 72
pág. 74
pág. 94
pág. 96
pág. 98