Baldwin, Richard: «Global supply chains: Why they emerged, why they matter, and where they are going», en World Trade Organization (ed), Global...
Bredhal, Lone: «Cue utilisation and quality perception with regard to branded beef», Food Quality and Preference, vol. 15, núm. 1. Elsevier,...
Cafaggi, Fabrizio: «Transnational Governance by Contract – Private Regulation and Contractual Networks in Food Safety», en Private Standards...
Carstensen, Peter C., et al: «Competition law and policy and the food value chain», Concurrences, n.º 1. París: Institut de Droit de la Concurrence,...
Ciapanna, Emanuela, y Rondinelli, Concetta: «Retail Market Structure and Consumer prices in the Euro Area», ECB Working Paper Series, núm....
Coase, Ronald: «The New Institutional Economics», The American Economic Review, vol. 88, núm. 2. Pittsburgh: American Economic Association,...
Coase, Ronald: «The problem of social cost», Journal of Law and Economics, vol. 3, octubre. Chicago: The University of Chicago both School...
Coase, Ronald: La empresa, el mercado y la ley, versión traducida al español por Concome y Borel, Guillermo. Madrid: Alianza Editorial. Título...
Comisión Nacional de la competencia: Informe sobre las relaciones entre fabricantes y distribuidores en el sector alimentario, 2011.
Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia: IPN/CNMC/015/20. Informe sobre el Anteproyecto de Ley por la que se modifica la Ley 12/2013,...
Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia: E/CNMC/003/23, Estudio sobre la traslación de la reducción del IVA en el sector alimentario,...
Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia: Informe sobre el Proyecto de Real Decreto por el que se desarrolla el Registro de Contratos...
Cooter, Robert, et al.: Il mercato delle regole. Analisi Economica del Diritto Civile. Bolonia: Il Mulino, 1999.
Cooter, Robert, y Ulen, Thomas: (sexta edición). Law and Economics. Essex: Pearson New International Edition, 2014.
Dahlman, Carl J.: «The Problem of Externality», Journal of Law and Economics, vol. 22, núm. 1, abril. Chicago: The University of Chicago both...
Trebilcock, Michael J.: The Limits of Freedom of Contract. Cambrigde: Harvard University Press, 1993.
Van der Meulen, Bernd: «Private food law», en van der Meulen, Bernd (ed.) Private food law. Governing food chains through contract law, self-regulation,...