Linking energy and tourism:: energy efficiency in hotels of northeast of Mexico
José Raul Luyando Cuevas, José Vicente Jaramillo Escobedo, María Florencia Zabaloy, Carina Guzowsk
págs. 106-115
Alga & Mar creams and soaps:: A case of post 27F innovation
Amanda Valenzuela Valenzuela, Belén Rivera Corvalán, Ricardo Andrés Cartes Velasquez
págs. 116-127
María Isabel Delgado Moreira, Diana Beatriz Vidal Zambrano, Flor María Cárdenas Guillén
págs. 128-135
Nelson García Reinoso, David García Moreira, Yomara Quintero Ichazo
págs. 136-152
Assessment of key resilience factors by the local community;: The case of tourist destinations affected by natural disasters in Chile
Cecilia Gutiérrez Vega
págs. 153-163
Perceptions on intangible heritage and tourism:: Actors and experiences in Pre-Cordilleran areas, Panguipulli, Los Ríos Region-Chile
Luis Andrade Medina, Marisela Pilqueman Vera
págs. 164-174
Traditional gastronomy:: tastes and preferences of the inhabitants of the canton Santa Rosa, El Oro, Ecuador
Paulina Lisette Bermeo Tamayo, Juan José Elizalde Méndez, Melissa Paulina Calle Iñiguez
págs. 175-185
Turismo de naturaleza en el extremo meridional de la Península de Brunswick (Patagonia, Chile):: de la improvisación a la planificación
Gonzalo Andres Rosenfeld Sekulovic, Roy Mackenzie Calderon, Osvaldo Vidal Ojeda, Rene Muñoz Arriagada, Velislava Simeonova, Sebastian Rosenfeld Sekulovic, Maribel Osorio García , Julie Santin Klahn
págs. 186-201
Francisco Tomatis
págs. 202-216